Ikke-kategoriseret

Hvad koster gulvafslibning

By Jesper on 4. marts 2023 0 Comments

Priser på gulvafslibling er sikkert et spørgsmål du gerne vil have svar på, hvis du går med tanker om at få foretaget en gulvafslibning. Priser på gulvafslibning vil variere meget alt afhængig af hvilken gulvsliber man vælger, og hvor kompleks en gulvafslibning der er tale om.

Her på siden ser vi nærmere på gulvafslibning priser, så du kan blive klogere på, hvad en gulvafslibning koster. Se derfor med fordel med i det følgende, og få svaret på hvad en gulvafslibning koster, og hvad du ender med at betale for din egen gulvafslibning.

Priser på gulvafslibning vil først og fremmest afhænge af, hvor stort et gulv der skal have en afslibning. Priser på gulvafslibning i forhold til antallet af m2, kan du se meget mere om i det følgende, hvor vi har givet nogle konkrete prisoverslag.

  • Priser på 15 m2 gulvafslibning: 3.000-4.500 kr.
  • Priser på 30 m2 gulvafslibning: 4.000-6.000 kr.
  • Priser på 50 m2 gulvafslibning: 6.000-10.000 kr.
  • Priser på 100 m2 gulvafslibning: 12.000-18.000 kr.

Overvej gør det selv projekt

Der kan være økonomiske fordele i at overveje et gør det selv projekt, når du skal have en gulvafslibning. Ved at klare din gulvafslibning selv, kan du nemlig spare alle udgifterne væk, som ellers var gået til arbejdskraften fra en professionel gulvafsliber.

Der kan dog også være ulemper forbundet med denne løsning, og særligt i forhold til det endelige resultat. Med en professionel gulvafsliber, er man således ofte sikret det bedste resultat.

Comments are closed.