Ikke-kategoriseret

En guide til de forskellige typer af emballage

By Jesper on 18. december 2022 0 Comments

Der findes et utal af forskellige typer af emballage på markedet – og det kan være svært at orientere sig i, hvilken type der er den bedste for netop dit produkt. Her får du en guide til de forskellige typer af emballage, som fås hos: Albeemballage.dk så du kan vælge den type, der passer bedst til dine behov.

Papir- og kartonemballage

Papir- og kartonemballage er den mest miljøvenlige. Papir- og kartonemballage er ofte den billigste løsning, og den er også nem at genbruge. Papir- og kartonemballage kan dog være svært at håndtere, hvis du har et produkt, der er fragtet i flere lag. Hvis dit produkt kræver stødabsorberende emballage, kan papir- og kartonemballage være en dårlig idé.

Plastikemballage

Plastikemballage er en stærk og holdbar type af emballage, og den er god til at beskytte produkter, der er skrøbelige eller udsatte for stød. Plastikemballage er derudover også en relativt billig løsning. Plastikemballage er dog ikke særligt miljøvenlig, og det kan være svært at genbruge. Hvis du vælger plastikemballage, skal du være opmærksom på, at der findes mange forskellige typer af plastik, og at nogle typer er bedre end andre.

Træemballage

Træemballage er en stærk og holdbar type af emballage, og den er god til at beskytte produkter, der er skrøbelige eller udsatte for stød. Træemballage er derudover også en relativt billig løsning.

Comments are closed.